José van Mil Pepper & Salt foodstyling strategische receptuur concepten en producties - Neem contact op, ik vertel je graag meer.
Receptuur

Bereik jouw doelgroep met de juiste receptuur

Als professional in de food branche weet je als geen ander hoe belangrijk receptuur is. Ik zie dit als een strategische tool waarmee je de juiste doelgroep kunt bereiken én behouden. Het is niet zomaar een verzameling van ingrediënten en omschrijvingen, het moet de doelgroep gericht aanspreken, waarbij jouw product de “hero” is! Dit betekent dat de content uniek moet zijn! Goede receptuur kenmerkt zich o.a. door duidelijkheid, gemak, een logische opbouw, eenvoudig verkrijgbare ingrediënten en zorgvuldig gekozen woorden. Daarnaast is het ook belangrijk dat het recept binnen redelijke tijd te bereiden is. En, het moet dus passen binnen de communicatie strategie van jouw merk! En die recepten ontwikkel ik dan zo dat ze bovendien heel smakelijk gepresenteerd, gefotografeerd en/of gefilmd kunnen worden. Waarbij ik de foodstyling als professional graag op me neem.  

Haal het optimale uit je food communicatie

Ik weet als geen ander dat recepten als communicatie-uitingen een grote rol spelen in julie strategie. Hoe je ze ook gebruikt: voor jullie verpakkingen, brochures, website, apps en natuurlijk jullie kookboeken, blogs etc.. Naast het ontwikkelen en testen van receptuur, kun je bij mij ook terecht voor het schrijven van culinaire artikelen en recensies. Ook biedt ik fotografiebegeleiding en foodstyling voor fotografie en film aan. Hierdoor kan het smaakmakende aspect van je recepten integraal doorgepakt  worden en is het resultaat optimaal. Maar natuurlijk wil ik als dat anders is geregeld, recepten ook voor je ontwikkelen zonder  bij het beeld betrokken te zijn. 

Neem contact op!

Wij hebben het genoegen gehad om mee te mogen werken aan de succesen van onder andere Conimex, Campina, Mona, Jumbo, AH, Knorr en Iglo. Je kunt dus gerust stellen dat wij de kennis en ervaring in huis hebben om jullie uitstekend te begeleiden. Wil je meer weten over het belang van strategische recepten? Schakel me dan zeker in.

   Contact  Pepper & Salt