José van Mil Pepper & Salt foodstyling strategische receptuur concepten en producties - Neem contact op, ik vertel je graag meer.
Foodstyling

Foodstyling voor de lekkerste foto’s en film

Bent je fotograaf of anders op zoek naar een foodstylist? Dan wil ik graag kennis met je maken! Mijn specialisatie ligt bij foodstyling voor fotografie en film, receptuur, food concepts en productontwikkeling. Maar ik kan ook complete producties maken. Veel fotografen en tevreden opdrachtgevers gingen je voor, waaronder Deen, Supermarkten, AH, Bertolli,  Jumbo, Campina, Iglo, Becel, Philips, Kichen Aid en Mona.

Veel mogelijkheden voor foodstyling

De mogelijkheden van foodstyling zijn eindeloos!  Ik vertel je graag meer over mijn inzichten en diensten en denk graag met je mee over een passende en smaakvolle foodstyling oplossing voor jouw klant of product. Voor ieder vraagstuk kunnen wij een passende oplossing bieden. Aarzel dus niet om contact op te nemen

Hongerig makende foodstyling met toprecepten

Een goede foodstylist is van essentieel belang bij food fotografie en film. De foodstylist is de specialist op het gebied van de presentatie voor specifieke doelgroepen van food. Het doelgroep denken dat hiervoor zo belangrijk is en weten hoe je die doelgroep kunt bereiken doormiddel van de presentatie van gerechten en producten, is waarin ik me heb gespecialiseerd. Dat kan ik uitstekend met bestaande receptuur en producten. Met recepten of producten die ik zelf ontwikkel gaat dat nóg beter. Dan houd ik bij de receptontwikkeling namelijk direct rekening houden met het “appetite apeal” die bij fotografie of film van wezenlijk belang is. Een food beeld, of dat nu still of moving is, moet ontzettend lekker zijn, je moet er honger van krijgen en niets liever willen dan het zo snel mogelijk eten. Die combinatie van receptontwikkeling waarbij smaak en presentatie optimaal zijn en foodstyling is dus ideaal. Maar ook voor bestaande prodcuten en met door derden aangeleverde receptuur ga ik graag voor jullie aan de slag. Bel, app, sms of mail me om kennis te maken of voor een boeking!

   Contact  Pepper & Salt