José van Mil Pepper & Salt foodstyling strategische receptuur concepten en producties - Neem contact op, ik vertel je graag meer.
Food fotografie

Hulp nodig bij jullie food fotografie?

Apetite appeal is essentieel in food communicatie. Smaakmakende food styling en food fotografie is dus van het grootste belang om jullie producten goed te positioneren. Het is daarbij belangrijk om de juiste strategie te hanteren om de doelgroep te bereiken. Als foodstylist kan ik de foodstyling voor jullie fotografie of film verzorgen, maar je ook adviseren en ondersteunen op het gebied van de keuze van de food fotograaf, content, receptuur en food concepts. Ook kan ik moodboards maken waarin voor jouw product of merk het juiste gevoel, presentatie en de gewenste sfeer tot uiting komen. Deze moodboards zijn ideaal bij de briefing van creatieve en fotografie of filmteams. Met de nodige kennis en ervaring in huis ga ik iedere uitdaging aan. Meer weten? Neem dan direct contact met me op.

Bij culinaire producties is de foodstylist een heel belangrijke speler

Een goede foodstylist is van essentieel belang bij food fotografie en film. De foodstylist is de specialist op het gebied van de presentatie voor specifieke doelgroepen van food. Het doelgroep denken dat hiervoor zo belangrijk is en weten hoe je die doelgroep kunt bereiken doormiddel van de presentatie van gerechten en producten, is waarin ik me heb gespecialiseerd. Dat kan ik uitstekend met bestaande receptuur en producten. Met recepten of producten die ik zelf ontwikkel gaat dat nóg beter. Dan houd ik bij de receptontwikkeling namelijk direct rekening houden met het “appetite apeal” die bij fotografie of film van wezenlijk belang is. Een food beeld, of dat nu still of moving is, moet ontzettend lekker zijn, je moet er honger van krijgen en niets liever willen dan het zo snel mogelijk eten. Die combinatie van receptontwikkeling waarbij smaak en presentatie optimaal zijn en foodstyling is dus ideaal. Ik ga er voor jullie graag mee aan de slag. Bel, app, sms of mail me!