José van Mil Pepper & Salt foodstyling strategische receptuur concepten en producties - Neem contact op, ik vertel je graag meer.
José van Mil Foodstyling, recepten, concepten en producties

José van Mil, Pepper & Salt: foodstyling, recepten, concepten en producties

Maak kennis met José van Mil. “Ik heb veel ervaring met foodstyling, zowel still als moving, receptontwikkeling, food concepten en complete producties. Zowel voor de consument als op de professionele markt. Ik ben dagelijks bezig met trends en research en kan je helpen met het bereiden van smaakmakende foodshots. Ik denk graag met je mee en ben ervan overtuigd dat ieder product en ieder bedrijf een specifieke aanpak nodig heeft. Alleen zo krijg je food shots, receptuur en concepten die bij jouw klant, merk of bedrijf passen.”

Wat kan ik voor je betekenen? 

Denk bijvoorbeeld aan de recepten die je verspreid via verpakkingen, social media, apps, blogs, boeken en de website. Het is belangrijk dat dit sprekende recepten zijn waar de lezer enthousiast van wordt. Het draait om het strategisch inzetten van een voor de doelgroep uitnodigend recept waarin jullie product ‘the hero’ is. Goed doordacht, verrassend, in principe gezond, logisch opgebouwd, met gemakkelijk verkrijgbare ingrediënten en binnen een redelijke tijd klaar  met apparatuur waarover de doelgroep logischerwijs beschikt. Recepten spelen dus een essentiële rol in al jullie food communicatie! Smakelijke en op het merk gerichte food fotografie en foodstyling zijn hierbij van essentieel belang. Hetzelfde geldt voor food concepten. Ik heb de nodige kennis en ervaring in huis om je hierbij te ondersteunen. Kortom, ik denk graag met je mee!


Wil je de lekkerste foodshots en de beste recepten? Of wil je praten over de mogelijkheden? Neem dan zeker contact op om kennis te maken met José van Mil.

   Contact  Pepper & Salt